|Cebis-cebis Alam|
Pieces of Life

My name: k arifin hassan
My Fotopage: http://mekot-rule.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Panasonic
Other: DMC-FX10
Panasonic
Friends:
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Haeqal Amrie
Latest entry:[210609]syikin and amri reception - dewan sri siantan, putrajaya
exercise!! bawak 2 body (350d + 10d) berlari2 satu dewan.. haha. i had fun kapturing syikin and amri at their reception. loads of fun! tq again for hiring me and ejat :-D View this Fotopage entry
ebulz zazali
Latest entry:Notis.
View this Fotopage entry
Sepit Baju
Latest entry:Yan, Kedah.
View this Fotopage entry
Rohkmah dan syamsul
Majapahit the P A H E T
Latest entry:Green Apple
sudah lama sy tak upload di sini :D View this Fotopage entry
nvrmnd owh
Latest entry:raya grand entry 2008
dah bertahun tak update fotopages, maklum lah selama ni dok pinjam kamera orang je.. finally dah bertahun azam nak angkat dslr, last2 beli la jugak sebijik d70s yg dah 3 kali bertukar tangan... lantak lah saye designer misken.. raya taun ni macam biase, saye beraya di kg.lubok merbau, kuala kangsar.. jalan nk pegi gerik, nampak masjid, belok kiri dah boleh nampak umah opah saye seperti dalam gambarajah x bertolak balik ngan kete akak ditemani ngan 2 orang anak buah yang comel yang bestnye ... View this Fotopage entry
mkhalid ibrahim
Latest entry:move on
i'm moving to http://mkhalidibrahim.wordpress.com/ all the updates will be there..check it out! =] View this Fotopage entry
raydcza aka ben
Latest entry:Public Notice: my new site
I can now be found at www.redzaridzuan.com View this Fotopage entry
belacak dari petak bersegi tiga
Latest entry:it has been a while ..
keinsafan.. keinsafan2.. View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
gajah gajus
Latest entry:Majlis Perkahwinan Jamie
Pada hari sabtu yg lepas, aku g majlis kahwin member ku di melaka. Sebanyak 5 biji kete berkonvoi utk ke majlis tersebut yg memakan masa selama hampir 2 jam tidak termsk berhenti di ayer keruh dulu utk bfas. semangat jugak nak g majlis nih, sbb skrg nih sudah 2 coursemate ku yg dah kawin buat masa terdekat ini..insyaallah akan ramai yg menyusul kemudian..jadi byk gak gmbr yg ku amik..yg seronok nyer, jamie nih sporting abis bila bergambar..apa gaya yg aku mintak, semua dia leh wat..thanks a lot ek jamie... View this Fotopage entry
Azrin Liamsi
Latest entry:missing jengs.
i want to update. but not in the mood to update. haha. im so missing my jengs. huhu so this post adelah our camwhoring pics! haha too bad kitorang semua jauuuuuhhhh. time praktikal ni buleh kire dengan jari berapa kali jumpe diorang T_T i'm stuck sesorang kat pj. anisa somewhere around kl. sha, saza, awie kat klcc. cikun kat segamat. izyan kat kuantan. dayah kat melaka. cikyun & aimi kat miri waaaa. five more months, then tinggal one year je to hangout2 ronggeng2 together. then habis semu... View this Fotopage entry
jengae Fairuz
Latest entry:I've moved to
oh so lazy to update fotopages now. or mayb forever. do visit my recently active flickr account ya!!! http://flickr.com/photos/jengae Till then..cya there! View this Fotopage entry
Cliche Subject
Liyana Bahari
Latest entry:Rockonrave
was boring. here's pictures tho emmet smashing a guitar was the highlight for me ina we got bored and had lecka lecka well to be fair, i only went for the 1st day and didnt stayed till night. im sure its better at night and the next day. View this Fotopage entry
perempuan
farid esa
Latest entry:Formula 1 Qualifying in Sepang International Circuit
View this Fotopage entry
alexander james
Latest entry:Senjakala di Pekan
another old collection. taken last year before raya aidilfitri kat pekan pahang(ehhh can hardly recall, not sure la bila, tp it was around the month of fasting. sbb time tu aku pun ngade join pose..) me, shafik, aie, affi, rashed and kak elly the vogue.. sorry kak elly, 1 pic je ada kak elly. sapa soh keywat tanak amik skali. hehehhe. miss u guys.. arghhhhhh.. :get_you: tensionnye!!! need some vanilla covered candies.. nyum nyummm View this Fotopage entry
sinach zawawi
Latest entry:mereka tiada dosa
alangkah indah hidup jika tiada dosa tenang jiwa dekat Pencipta indah hidup jika tiada dosa dungun terengganu 150208 "Dan apakah manusia tidak memperhatikan bahwa Kami menciptakannya dari setitis air (mani), maka tiba-tiba ia menjadi penentang yang nyata!" Yaa siin:ayat 77 View this Fotopage entry
Mister Bates
Latest entry:Air Asia Aircraft in Different Liveries Part 2
Original Livery Original Livery II Smiles from the Tail Manchester United Manchester United II Asia Pacific Airline of The Year 2003 Asia Pacific Airline of The Year 2003 - Tribute to the Staffs View this Fotopage entry
Lat's Kampung Boy
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
acaPAWN SeveN
Latest entry::: desktop screenshot ::
Fuhh.. My first desktop screenshot for this month.. Wehee.. Sje nk try bwat konsep 3d.. Cm nice jgk la.. Ala2 Vista.. Walopon skrg xde kesempatan nk install lg, dpt edit pic pn cukop lah.. Hehehee.. View this Fotopage entry
August 2006 : Frenz forever~
syamsul bahri
Latest entry:new page
this page has moved to syamsulbahri.com :-D 8-) View this Fotopage entry
siti otai
Latest entry:kellies castle
on 19 August 2007 i went to kellies castle @ bt gajah wit photomafias..this is my first outing with them this semester..n here are the outcomes.. View this Fotopage entry
Deleted Account
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016