|Cebis-cebis Alam|
Pieces of Life
By: k arifin hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Feb-2007 11:02 Email | Share | | Bookmark
Penunggu Hutan, Ulu Chepor

ok, sblm ni aku ade post gambar ni gak. tp time tu aku blum realize function2 dlm fotopages or aku anggap gambar tu sbg testing mode je la. so aku dah enhance kan skit gambar ni, n check it out!



Friday, 2-Feb-2007 10:18 Email | Share | | Bookmark
Masjid As-Syakirin,KL

amik time menari di KL Convention Center, view dari atas Hotel Traders.


Monday, 29-Jan-2007 04:08 Email | Share | | Bookmark
Rumah Saya - Part I

Di ruang tamu
ruang beranda di pintu utama
cermin gelas
View all 7 photos...
ni la shot2 yang aku ambik time cuti lepas. rumah ni baru siap dalam masa puasa ramadhan lepas. tak sempat nak beraya dengan rumah baru tahun lepas.hehehe.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net