|Cebis-cebis Alam|
Pieces of Life
By: k arifin hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Jul-2007 15:41 Email | Share | | Bookmark
Sekadar kenangan



aku rasa, aku belum post gambar ni. godek2 external hdd tgh bosan2 dlm opis, terjumpe gambar yang dah siap edit. hehehe.

bile tengok balik gambar ni, terasa kesejukan, air berderu deras, daun2 menghijau, suara2 riang, alangkah rindunya suasana ini. ceehhh.

time kerja ni mcm susah je nk kumpul ramai2 mcm ni lagi sbb semua dah duduk merata2. bz ngn tanggungjawab masing2. apakan daya. masa tak mengizinkan. takpe lah. tunggu ada rezeki lg bole la kot. insya allah.


Saturday, 19-May-2007 16:00 Email | Share | | Bookmark
Civilrawk Day

lame gak tak update n lepas ni pun bakal lame tak jenguk ke sini sebab intern. tengok la tahap kesibukan aku nnt.


teluk senangin time tu mmg best. sbb nye kiteorg gi weekdays n orang pun takde. just budak cve may-jul02 yang ada. banyak gak shot yang aku ambik time tu. kat atas tu ade gak dari kamera org lain (kredit to them).

gambar bawah ni aku ambik waktu tgh hari panas. huhuhu. susah gak ngambik sebab screen tak nampak. so, aku main try n error aje la.


ada lagi gambar lain the next entry la aku post sbb lupe nk edit. huhuhu.


Friday, 27-Apr-2007 16:10 Email | Share | | Bookmark
Sekadar mengisi masa lapang



aku suka gambar ini. mcm ade sumthin. owh, model ni. kawan seperjuangan. ambik time field trip student Intro to Urban Planning ke Putrajaya. seperti biasa, aku akan edit. sebab aku suke edit. tak kire, nk edit jugak....ahahaha(merepek pulak)


Monday, 16-Apr-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
Teratai


Percubaan menggunakan function baru dalam adobe photoshop CS3(masih dalam beta)
Quote:
image > adjustment > black and white



p/s apekah stamen n pistil? hanya budak biologi je yang tau.


Monday, 9-Apr-2007 20:32 Email | Share | | Bookmark
~Outdoor Carnival 07~

Semalam, gi ngn said n mie. Bertempat di old V5(taman permainan kanak2 1st year dulu2, ahak!). Banyak aktiviti time event ni:kayak, go kart, mini bike, berkuda, mini golf, flying fox n macam2 lg la. Aku je malas nak main banyak. Tu pun flying fox. n tak banyak gak gamba best yg aku ambik. ni je la yang ade.

ni ambik kat mini bike nyer litar

ni gambar kuda, saje2 nk try buat silhouette.

ni lak time flying fox

derang baru abis berkayak

time tgh tunggu turn utk go-kart


Quote:
thanx kat usop utk kamera


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net